NATURLIG SUNN

Matmuffins med havre og gulrot

Disse saftige matmuffinsene lager du enkelt i blender. De kan spises varme eller lunkne, og passer perfekt å ha med seg som frokost, lunsj eller turmat.

Oppskrift (gir ca 12 muffins):

4 egg
1 ss fiberhusk
2 revne gulrøtter
2 cm revet ingefær
4 dl havregryn
1 ts bakepulver
1 dl vann
50 g cottage cheese
1 ts himalayasalt
Solsikkefrø til pynt

Jeg mikset alt i blendern for å få en jevnere røre og lot det stå i 10 minutter slik at fiberhusken binder væsken. Fordel røren i silikonformer eller muffinsformer på et brett. Ikke fyll helt opp da de hever litt i ovnen. Strø over solsikkefrø før du setter de i ovnen. Stek ved 180 grader i ca 30 min.

4 thoughts on “Matmuffins med havre og gulrot

  1. Julianne

    JA! Det var derfor jeg satt meg ned meg pcen – jeg skulle finne oppskrift på noe glutenfritt a la de lavkarborundstykkene jeg lagde her om dagen. Det her var noe jeg heller så for meg 😀 Godt med oppdatering fra deg, fina!

  2. Thea

    Takk for hyggelige kommentarer begge to! Får prøve å gjennoppta bloggingen litt hvertfall – blir mest blogglesing og ikke så mye bloggskriving når timene ikke strekker til…

  3. momoirochan

    Etter en lang periode uten lyst til å lage noe særlig mat, så må jeg bare si takk for en inspirerende oppskrift! Disse hørtes så gode ut, så nå skal jeg rett hjem for å bake etter jobb! Perfekt med nybakte muffins til helgen 😀

Legg igjen en kommentar