NATURLIG SUNN

Raw food event med Trine Berge

Inneholder sponsede produkter

Tirsdag forrige uke var jeg med en gjeng andre bloggere på et raw food event med Trine Berge; superdame, raw food kokk og forfatter. Det var utrolig spennende, og jeg fikk en solid dose raw food inspirasjon. Det er så riktig som Trine selv sier; man trenger ikke være hard-core raw food junkie og aldri spise godt mat fra dyr, men de fleste har godt av å inkludere mer av det raw food handler mest om: nemlig grønnsaker! Det er absolutt en av de viktigste tingene jeg snakker om når jeg har kostveiledninger. ALLE kan spise mer grønnsaker! Og man trenger ikke bare spise det som rene salater, du kan lure grønne saker inn i smoothies, kaker og energibarer.

2015-09-08 11.20.16-1

Raw food baserer seg på et kosthold der maten ikke er oppvarmet mer enn ca 42 grader. Dette er for å beholde mest mulig av næringsstoffene, som absolutt forringes av blant annet varme. Samtidig syntes jeg det er viktig å huske på enkelte næringsstoffer også blir mer tilgjengelige dersom vi bruker varme, så varmebehandling i seg selv er ikke utelukkende negativt for maten vår.

Vi fikk en introduksjon i hvordan man kan lage nøttemelk, smoothies, energikuler (som jeg elsker) og vi fikk servert en sprudlende salat med en nydelig dressing!

2015-09-08 11.10.54

Aim for happiness hadde gjort stylingen av bordet som dere kan se på bildene, og det var superfresht! Sjekk emneknaggen #boostyourvitality for flere snaps fra dagen.

2015-09-08 11.09.03

I helgen skal jeg prøve meg på kålchips som vi fikk servert, og som du finner oppskrift på i boken til Trine. En av de tingene jeg likte spesielt godt i boken er alle de ulike oppskriftene på freshe dressinger. Det er nemlig noe jeg ofte savner på salatene mine!

2015-09-08 13.49.56

Sjekk også @SUPERNATURE på instagram og FB for flere oppdateringer fra dagen. Kanskje du også finner litt inspirasjon til hvordan du kan inkludere mer grønnsaker i hverdagen? Det gjorde hvertfall jeg!

PS. 1.Oktober skal Trine holde «Boost Your Vitality» kurs i Moss! Meld deg på her

GOD HELG!

Legg igjen en kommentar