NATURLIG SUNN

Supercleansemoothie

Inspirert av #supercleanse2015 som Supernature har dratt i gang har jeg denne uken prøvd meg på noen supersmoothies. De har laget et inspirerende oppskriftshefte med mange gode smoothies. Jeg syntes virkelig det gjør susen med lecithin som er fett fra soyabønner. Det fungerer som en emulgator som binder fett og vann. Det gir en kremet og nydelig konsistens på smoothien.

Jeg har laget min egen variant fordi jeg har mye ingredienser i skapet, så her fyllte jeg på med litt ekstra. Denne smakte virkelig kjempegodt!

Oppskrift

1 dl vann

1 dl kokosvann

1 dl frisk ananas i biter

1 pasjonsfrukt

1 neve spinat

1/2 avokado

Saft fra 1/4 sitron

2 ss Udos Choice

2 ss erteprotein

1 ss Purely Greens Max

1 ts spirulina

1 ss hampfrø

2 ss lecithin

1 ss aloe vera juice

Bland alt i en blender og kjør i ca 2 – 5 minutter. La den gjerne stå i totalt 10 minutter før du drikker den, da binder lecithinet fettet og vannet sammen best. Hvis du vil ha den kald kan du tilsette litt isbiter, eller legge spinat eller ananas i terninger i fryseren før du lager smoothien. Eller så kan du selvfølgelig sette den litt i kjøleskap før du serverer.

Du kan selvfølgelig få tak i alle ingrediensene på helsekost, eller via linkene og der kan du også lese litt mer om de ulike produktene hvis det er noe du ikke er kjent med. Hos LIFE helsekost kan du også få tak i Supercleanse 2015 brosjyren med informasjon og oppskrifter.

 

2 thoughts on “Supercleansemoothie

Legg igjen en kommentar